Activiteiten PCOB afdeling Duiven - Westervoort

De PCOB (Protestants Christelijke OuderenBond) is, zowel landelijk als plaatselijk, actief op het gebied van belangenbehartiging. Op diverse terreinen ondernemen we actie: wonen, zorg, welzijn, inkomen en mobiliteit. klik hier
De PCOB organiseert ook activiteiten voor ontmoeting, ontspanning, educatie en ontwikkeling, zoals:

De PCOB Duiven Westervoort stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van externe links.


Themamiddagen

Bij de afdeling PCOB - Duiven - Westervoort houden we regelmatig ledenbijeenkomsten "De themamiddagen", activiteiten voor ontmoeting, ontspanning en educatie.
De themamiddagen worden gehouden in de Samen Op Weg Kapel van Duiven.
Voor de bereikbaarheid zie de pagina route.

Energie en natuur


Uitstapjes

Ook wordt er elk jaar een uitstapje georganiseerd. Hierbij staat gezelligheid en ontspanning voorop. Een kleine commissie zoekt een mooie bestemming uit, en een restaurant waar de dag kan worden afgesloten. zie pagina "themamiddagen".Rijbewijskeuring voor senioren in Duiven

DUIVEN - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op het spreekuur (4 augustus en 1 september) in Cultureel Centrum 't Eiland aan het Eilandplein 302.
Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300   Zelf een datum plannen kan via   www.regelzorg.nl . Schikt de datum u niet dan zijn er veelal andere mogelijkheden elders in de regio waaronder Zevenaar, Elst en Doesburg. De keuring kost 35,00 voor de B/E-keuring en 52,50 euro voor chauffeurs met rijbewijs C/D/E.

Automobilisten die behoefte hebben aan een rijvaardigheidstraining kunnen zich opgeven via Regelzorg. Het verkeer is tenslotte toegenomen en de regelgeving uitgebreid.